Runaway Bride

Odbegla mlada 

https://youtu.be/Ay8QC6tL7k0

Fenomenalna Dzulija Roberts prikazuje nam pogled na brak i postavlja pitanje kada stati na “ludi kamen”. 

Monster In Law
Za sve je kriva svekrva

Jeste li se pronašli možda? Svekar ili svekrva, neko uvek neće da vam prija. Naravno uvek ima izuzetaka.  Svi verujemo u “gospodina savršenog”!
Njihova veza je fenomenalna sve dok on, vrlo brzo ne odluči da je zaprosi. Kada upozna njegovu majku, Violu sve će se pretvoriti u pakao, jer će ona učiniti sve što je u njenoj moći da ih razdvoji. Ali ova priča ipak nije tužna, sve se postiže uz dogovor.

Titanik 

Jedan film za prave romantične duše

La Vie En Rose
Život u ružičastom

Ovo je divna priča o francuskoj divi Editi Piaf. Tokom celog svog života se borila za pravo da peva i voli. Ovaj film je remek delo  jer je na jedan predivan način preneta atmosfera Pariza, očaravajućeg grada ljubavi.

What women want
Šta žene žele

Ovaj film je jedan od najboljih romantičnih komedija! Muškarac se budi jednog jutra i shvata da može da čuje o čemu razmišljaju žene, ili kako kaže sam naziv filma, zna šta žene žele. Većina muškaraca bi i želela da ima tu sposobnost! U ovoj komediji to niko ne uspeva osim neponovljivog Mel Gibsona, koji dobija tu sposobnost da čuje njihove misli u datom trenutku. Počinje da razume žene na poslu i u privatnom životu. Međutim, što više sluša misli žena, počinje i sam da se menja. Uživajte u ovom filmu, jer u realnom svetu nijedan muškarac neće čuti vaše misli, a većina se neće ni potruditi da vas razume.

#Petfilmova #kojesvakažena #trebadapogleda #dosvoje #30godine

Komentari (0)

Ostavi Komentar