Naša poznata televizijska i pozorišna glumica
Milica Milša Isaković nam govori o ljubavi prema glumi, o počecima svog poziva. Jedna draga osoba, talentovana i divna dama predstavlja nam ovu lepu umetnost. Uživajte!

Šta Vas je podstaklo da izaberete glumu kao svoj poziv? 

Pošto sam upisala tri fakulteta, nisam bila sigurna šta je to što će biti moj životni poziv. Pitala sam mamu, kako ću se uopšte odlučiti, ona mi je rekla da tamo gde se budem osećala kao kod svoje kuće, to će biti moj fakultet. Šta sam odabrala, znate.

Da li se pronalazite u nekoj Vama posebnoj ulozi, od svih uloga koju ste odigrali bilo da je reč o filmu ili seriji, koja Vam je najdraža i zašto?

Sve uloge su mi značajne na svoj način, sve koje sam prihvatila i odigrala su mi bitne i bile su mi inspirativne, svaka na svoj način i u datom trenutku su došle u pravo vreme. Kao što rekoh sve su mi drage i za svaku me vežu neke uspomene i period života, pa su samim tim drage i bitne.

Da li se pronalazite u nekoj Vama posebnoj ulozi?

Privatno nisam ni jedan lik koji sam odigrala, sa nekim ulogama imam nekih dodirnih tačaka a sa nekima sam potpuno na suprotnoj strani privatno. Svakom liku dozvoljavam da me vodi i prepuštam se sto posto.

Koliko Vam iskustvo iz privatnog života znače tokom pripreme za ulogu?

Životno iskustvo sigurno znači, ali mnoge uloge su takve da vam lično iskustvo ne može pomoći, svaki lik je poseban i drugačiji i svakom liku prilazim sa nulte tačke i puštam da me sam lik vodi, otkrivam ga polako i prepuštam se totalno.

Koliko sugrađani posećuju pozorište i kako Vi gledate na to?

U doba korone pozorište nije više mesto okupljanja. Sigurna sam da će pozorište doživeti svoju renesansu kad korona prođe. 

Igrate u najgledanijoj seriji, Igra sudbine, lik Ade Kanački, divnu damu koja ne da na svoju porodicu i mrzi nepravdu. Koliko je Ada slična Vama?

Sa Adom se u mnogome slažem, a njenu rečenicu : za porodicu i pravdu ujedam kao ris, mogu ptpisati i ja. Ipak ja nisam nijedan lik koji sam igrala, pa tako nisam ni Ada. Iako sam Adi dosta slična

Šta ćete pamtiti lepo u prošloj godini?

Seriju Igra sudbine.

Da li priželjkujute neku ulogu?

Mislim da svaka uloga nađe svog glumca.

Vaš  životni moto je?

To je jedan Biblijski stih: jer gde je srce vaše, tamo će biti i blago vaše.

#Intervju #MilicaMilšaIsaković #Gdejesrcevaše #Tamoćebitiiblagovaše

Komentari (0)

Ostavi Komentar